keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Vihdoin kotitehtäviäVihdoin pakkanen heltyi sen verran, että uskaltauduttiin hallille tekemään pieni treeni. Toinen Next Level-leiri on ensiviikonloppuna ja edellisetkin harjoitteet on tekemättä :) Ei sillä - kerkeäähän niitä tekemään vielä koko tulevaisuuden. Kovin oli intoa koirissa, joille tämä oli koko kuukauden sisällä kolmas treeni. Taukokin tekee hyvää - ne jotka oli tarkoituksella tauon tammikuulle suunnitelleet, niin osuipa hyvään paikkaan.

Onnistunut pikkutreeni olikin. Tein kotona suunnitelman, tein juuri suunnitelman mukaan ja vieläpä ihan onnistuneet toistot. Kepeillä oli apuna vielä ohjuriverkot, enkä viitsinyt tehdä niin montaa toistoa, että olisin niitä nyt alkanut vähentämään. Tämä oli nyt enemminkin sellainen muistutustreeni niillä. Otetaan sitten joskus ihan yksittäisenä enemmän. Texkin teki Kivan tauon aikana puomia. Sehän on hyvin vahvasti silmää käyttävä paimenkoira, jolle puomin alastulo on ollut melko "tahmea", osin tuon silmänkäytön kanssa ja osin epäjohdonmukaisen koulutuksen takia. Nyt ollaan muistuteltu alastulon rentoutta namipalkalla, samalla pentutyylillä kuin Kivankin kanssa teen. Ihan hyvin alkaa rentoutumaan ja jäämään suurin hidastelu pois. Treeniä vielä tarvitsee, mutta suunta on parempi.

Kävin hallilla Mustolassa tällä viikolla. Voi että siitä tulee hieno. En malta odottaa. Remontti on täydessä käynnissä ja eristeet alkoivat olla jo seinissä. Pari viikkoa vielä  ja treenit pääsee täyteen vauhtiin. Kovasti on suunitelmia jo keväällekin :)
Tehdäänpä seuraavaksi tokopäivitystä - seuraavaan kertaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti